|
|||||||
| Garip ve Gizemli Olaylar Gördüğünüz Garip Ve Gizemli Olayları Paylaşabileceğiniz Bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Süper Üye ![]() |
mantıq sorusu
Vakti zamanında çok zengin bir iş adamı uçakla uzun bir seyahate çıkmak ister tam bu niyetle şirketten çıkarken şirketin gece bekçisi onu durdurup kesinlikle uçakla seyahate çıkmaması gerektiğini çünkü kendisinin rüyasında uçağının bir dağa çakılacağını, gördüğünü söyler. bizimki bunu pek kafaya takmaz ama yine de içinde bi şüpe kalır ve seyehatten vaz geçer. Gerçekten de ertesi gün kendi gideceği yere yolculuk yapan uçağın dağa çakıldığı haberini alır ve hemen gece işyerindeki bekçisini uyandırır ve ona yüklü bir miktar para verip işinden kovar. hayatını kurtardığı için gece bekçisine para vermiştir.
soru:bekçi neden işinden kovulmuş??? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bayan Moderatör ![]() |
Cevap: mantıq sorusu
bekçinin adamın geleceği ile ilgili diğer olayları da bılmesınden korktuğu için tabiki
NeLer yaşadım şu kısa hayatımda
Sen benim tek hatıramsın Hiç bir zaman doymadım sana Doyamam bin yıl daha yaşasamda GünLerden sen aylardan sen YıLLar zaten sensin ..! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Isınan Üye ![]() |
evt bekcinin uyuması ysk demmkki uyuyor ve ruyayı goruyor bu kaa bast:d
*.* ˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜ ˜*•. ˜"*°•.˜"*°•.•°*"˜.•°*"˜ .•*˜ ˜"*°.˜"*°• CimCime ~•*"˜.°*"˜ .•*˜.•°*"˜.•°*"˜"*°•.˜"*°•. ˜*•. .•*˜ .•*˜*•. ˜*•. .•˜•. Konularima "Tesekkurler" Diye Yorum Yazmaktansa Tesekkur Butonunu Kullanman Yeter... [Linkleri Görebilmek Için Ücretsiz Uye Olmaniz Gerekmektedir !! Ucretsiz Üye Olabilmek Için Lütfen Tiklayiniz !!]
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Bayan Moderatör ![]() |
evt bekcinin uyuması ysk demmkki uyuyor ve ruyayı goruyor bu kaa bast:d
![]() NeLer yaşadım şu kısa hayatımda
Sen benim tek hatıramsın Hiç bir zaman doymadım sana Doyamam bin yıl daha yaşasamda GünLerden sen aylardan sen YıLLar zaten sensin ..! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Stajyer Moderator ![]() |
E bari cevabı ver
[Linkleri Görebilmek Için Ücretsiz Uye Olmaniz Gerekmektedir !! Ucretsiz Üye Olabilmek Için Lütfen Tiklayiniz !!] [Linkleri Görebilmek Için Ücretsiz Uye Olmaniz Gerekmektedir !! Ucretsiz Üye Olabilmek Için Lütfen Tiklayiniz !!] [Linkleri Görebilmek Için Ücretsiz Uye Olmaniz Gerekmektedir !! Ucretsiz Üye Olabilmek Için Lütfen Tiklayiniz !!] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mantıq, sorusu |
| Seçenekler | |
| Stil | |